hundTilmeld dig selv og din hund

Tilmeld dig selv og din hund

Hvis du har lyst til at tilmelde dig selv og din hund eller hunde til besøgshundekorpset, vil vi bede dig udfylde en ansøgning her på siden. Det er vigtigt, at du har læst om ordningen, og hvad den indebærer, inden du ansøger. Det gør du på siden "Hundeejer: er I klar?". Det er også en god ide at se de små film, som du finder her på siden.
Vi afholder sessioner flere gange om året. I vil modtage information om den næste planlagte session, så snart den er fastlagt, og så kan du tilmelde jer gennem jeres profil.

OBS: hvis du tidligere har været registreret i vores system, skal du IKKE udfylde en ny ansøgning. Kontakt os på hund@trygfonden.dk, så vi kan re-aktivere din profil.
Ny Ansøgning
TILMELDING TIL SESSION?
Husk a tjekke, hvornår vi afholder session. Måske er det lige om lidt!!

Hvis du ønsker at tilmelde jer til session, skal du logge ind og gå til jeres egen profil-side. Du finder en vejledning under "Materialer".

Hvis du ikke har udfyldt en ansøgning endnu, kan du gøre det ved at klikke på ”ny ansøgning” i feltet ”Tilmeld dig selv og din hund” ovenfor. Kontakt hund@trygfonden.dk, hvis du har spørgsmål.
På besøgTilmeld din institution

Tilmeld din institution

Hvis I ønsker at tilmelde jeres institution til besøgshundeordningen, vil vi bede jer udfylde jeres profiloplysninger her på siden. Det er meget vigtigt, at I har læst om ordningen, og hvad den indebærer for jer, inden I sender ansøgningen. Det gør I på siden "Ønsker I besøg?", hvor I også finder folderen "Besøgshunde kan gøre en forskel i jeres hverdag". Desuden anbefaler vi at se de små film, som ligger her på siden.
Det er også vigtigt at finde ud af, om jeres institution eventuelt tidligere er tilmeldt, fx med en anden afdeling.

Når I har sendt jeres ansøgning, vil jeres valgte kontaktperson blive ringet op til en samtale, hvor vi gennemgår ordningen sammen, inden I bliver godkendt til at modtage besøg. Der kan være lidt ventetid på dette opkald.
Ny Ansøgning